Restaurant Het Moment in Ieper

Het Moment: uw adres voor gezellig tafelen

Voor lunch en diner

Een culinair adresje in Ieper dat u zeker eens moet uitproberen? Dat is restaurant Het Moment! Spring er binnen voor een:

  • lekkere lunch – ’s Middags zit u hier goed voor een snelle hap. Klassiekers op onze kaart? Lasagne, spaghetti, croque monsieurs, slaatjes, … Of proef onze menu van de week.
  • denderend diner – ’s Avonds mag het al wat uitgebreider. Onze specialiteit? De grill! Smul van een steak, côte à l’os of black angus. Visliefhebbers likken duimen en vingers af bij onze scampibrochettes en vispannetjes.

Prima kwaliteit

Bent u in de Westhoek voor een toeristische uitstap? Of voor een businessmeeting? Bij Het Moment is iedereen welkom. Geniet van onze:

  • heerlijke gerechten – U krijgt bij ons uitsluitend dagverse producten voorgeschoteld. Met liefde bereid door een ervaren chefkok.
  • vriendelijke bediening – Ons zaalpersoneel staat met de glimlach voor u klaar. Erop gebrand om u een topmoment te laten beleven.

Aangenaam decor

Optimaal genieten kan pas in een gezellig decor. En ook dát heeft Het Moment voor u in petto:

  • leuke locatie – U bevindt zich op een steenworp van de Ieperse Grote Markt. Het toeristische hart van de streek.
  • fijn terras – Is het mooi weer? Pik dan een plaatsje uit op ons terras en smul van uw maaltijd met de zon op uw gezicht.

 

Trakteer uzelf op een culinair verwenmoment en kom snel eens langs!

Wij zijn in jaarlijks verlof de laatste 2 weken van juli en de eerste week van augustus